SPREEK JE UIT, TEKEN DE PETITIE!

Ik teken de petitie “Wapens de Wijk Uit” en sluit me aan bij de groep Rotterdammers die het niet normaal vindt dat er vuurwapens in de wijk zijn. Ik sta voor een veilige wijk voor mij en mijn dierbaren.

TEKEN DE PETITIE

Je spreekt je uit tegen wapens in de wijk door met de poster op de foto te gaan. Heb je geen poster of geen foto maak er dan eentje met ons handige foto filter. Wil je (ook) namens je wijkorganisatie je stem uitbrengen? Kies dan voor optie 3 en lever het logo van je wijkorganisatie aan.

Kies 1 van de volgende opties

Ik spreek mij uit tegen wapens in mijn wijk, en sta voor een veilige wijk voor mij en mijn dierbaren.

Wij spreken ons uit tegen wapens in mijn wijk, en sta voor een veilige wijk voor mij en mijn dierbaren.

Ik heb de voorwaarde van de petitie gelezen en ben volledig op de hoogte en akkoord met mijn deelname. Je ontvangt per mail een bevestiging van je deelname.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je deelname.

Voorwaarden

Jouw Petitie Foto / Logo

placeholder