PROJECTEN

Wapens de Wijk Uit wil bewust maken, voorlichten, steunen en onderwijzen. Dat doen we door het starten van een petitie kosteloos beschikbaar te maken voor iedereen die dat wil, maar ook door informatie te verstrekken over een aantal projecten die we samen met politie, de gemeente, OM, jeugdzorg en andere maatschappelijk betrokken partijen hebben ontwikkeld.

Wapens de Wijk Uit biedt steun bij het zelf starten van een petitie, en geeft informatie over het organiseren van evenementen/workshops. Wilt u graag meer weten, en vlot aan de slag? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in.

error: © Wapensdewijkuit.nl AUTEURSRECHTEN - Alle inhoud op deze website en gerelateerde websites is auteursrechtelijk beschermd door wapensdewijkuit.nl. Dit betekent dat u geen van de inhoud (artikelen en afbeeldingen) zonder schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit kunt gebruiken. Het is niet toegestaan om op enigerlei wijze de inhoud van deze website te vermenigvuldigen, downloaden of te verspreiden zonder vooraf hiervoor expliciete schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit.nl
Scroll to Top