FORTNITE010 TOERNOOI CHARLOIS UITGESTELD!

Donderdag 12 maart om 16.00 uur heeft de organisatie besloten het Fortnite010 evenement van 20 maart 2020 in Charlois Rotterdam, uit te stellen naar een datum later dit jaar vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Door de recente ontwikkelingen van COVID-19 en het beleid van de Nederlandse regering, had de organisatie geen andere keuze dan het hele evenement uit te stellen. Een tegenslag voor iedereen die uitkeek naar het evenement, ook voor ons als organisatie. Desalniettemin is de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, vrijwilligers, toeschouwers en andere belanghebbenden altijd onze eerste prioriteit. De organisatie maakt de nieuwe datum later bekend.

Mensen die zich al hadden ingeschreven voor het evenement, ontvangen een aparte mail van de organisatie met daarin uitleg over de afhandeling van hun aanmelding.

Wat leuk dat je wilt meedoen aan het Fortnite010 Charlois toernooi! Vanaf vrijdag 6 maart om 20.00 uur kan jij je inschrijven. Vul het onderstaande formulier samen met je ouders/verzorgers helemaal in, en druk dan op de knop AANMELDEN. Er is plek voor 90 jongeren van 10 t/m 16 jaar, wees er snel bij want vol = vol

Binnen 48 uur ontvangen je ouders/verzorgers dan een berichtje terug met de bevestiging van je aanmelding en alle andere informatie die je nodig hebt om mee te doen.

Als je ouders/verzorgers het leuk vinden om ook te komen, of misschien wil de juf of meester van jouw klas er ook wel bij zijn, zijn ze van harte welkom! Er is tijdens het toernooi gelegenheid om een hapje en drankje te nuttigen met de andere begeleiders, en er is zelfs een hele leuke workshop voor de volwassen! Toegang is natuurlijk gratis!

Music by Konata Small – Ruckus | Cinematics By M1K3Editz | Fortnite Epic Games | Graphics & Edit Wapens de Wijk Uit / Tiny Taurus

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk wegens uitstel met betrekking tot het coronavirus. Houd onze social media & website in de gaten voor verdere informatie.

error: © Wapensdewijkuit.nl AUTEURSRECHTEN - Alle inhoud op deze website en gerelateerde websites is auteursrechtelijk beschermd door wapensdewijkuit.nl. Dit betekent dat u geen van de inhoud (artikelen en afbeeldingen) zonder schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit kunt gebruiken. Het is niet toegestaan om op enigerlei wijze de inhoud van deze website te vermenigvuldigen, downloaden of te verspreiden zonder vooraf hiervoor expliciete schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit.nl
Scroll to Top