FORTNITE TOERNOOI

Wat is een Fortnite Toernooi?

Samen met de gemeente Rotterdam, OM, Politie, Jeugdzorg en andere maatschappelijk betrokken partners, organiseerde Wapens de Wijk Uit al twee maal het Fortnite010 toernooi in twee afzonderlijke wijken van Rotterdam. Op 20 maart 2020 zal de derde editie plaatsvinden in Rotterdam Charlois. Dit unieke game event maakt op speelse wijze jongeren bewust van de gevolgen van het bezit en gebruik van wapens, en maakt het onderwerp bespreekbaar. Want wapens zijn ECHT gevaarlijk. Een spelletje is een spelletje, maar in de echte wereld kent wapengebruik alleen maar verliezers.

Naast het spelelement wordt er tijdens een toernooi aandacht besteed aan voorlichting voor zowel deelnemers als ouders, en bundelen politie, jeugdzorg en andere maatschappelijk betrokken partijen de krachten om het een speels, spannend, maar vooral educatief evenement te maken.

Vul het formulier hieronder volledig in om een informatiepakket aan te vragen.

error: © Wapensdewijkuit.nl AUTEURSRECHTEN - Alle inhoud op deze website en gerelateerde websites is auteursrechtelijk beschermd door wapensdewijkuit.nl. Dit betekent dat u geen van de inhoud (artikelen en afbeeldingen) zonder schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit kunt gebruiken. Het is niet toegestaan om op enigerlei wijze de inhoud van deze website te vermenigvuldigen, downloaden of te verspreiden zonder vooraf hiervoor expliciete schriftelijke toestemming van wapensdewijkuit.nl
Scroll to Top